Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zmenit format videa z VLC v Avidemuxu?

No hned k te prvni casti cos napsal. To uz jsem samozrejme delal a zkousel a oriznout to umim. Vzdycky je pak ale vysledek po orezu pri prehravani format 4:3 a ja potrebuju, aby to avidemux vyplivl tak, jak jsem to do nej strcil, teda 16:9 (strkam do nej 16:9 a on po otevreni ukaze 4:3). On uz to blbe nacita. Jakmile to v Avidemuxu otevru, tak uz to otevre jako 4:3.

ale nejsem si jistej, že jsem tě pochopil správně. chytám se tohoto:

Ten nahrany "original" momentalne v 16:9 vzdycky prehraje spravne, ale mne jde o to z toho videa jen kousek vyriznout a ulozit.

No ono se to takto blbe popisuje. Ta veta patri k tomu, ze VLC to "original" nahrany video pehraje spravne, takze kdyz je 4:3, tak prehrava 4:3, kdyz je 16:9, tak ho taky tak prehraje. Ja pouze potrebuju to video nahrany ve VLC v necem zbavit zbytku(reklamy atd.), ktery nepotrebuju. Proste orezat to co na nem nechci a chci aby ho Avidemux (nebo jiny program) otevrel uz jako puvodni format (v tomto pripade 16:9) a v tom puvodnim formatu ho i po orezu ulozil. Toho nejsem schopnej docilit, Avidemux zcela jasne video ve formatu 16:9 otevre jako 4:3. Nejde mne to ani v Avidemuxu, ani v Premiere. Jen v tom Windows live maker nebo co to je, ale tam to poradne nemuzu oriznout. Je to pro me slozitejsi nez ta Premiera.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny