Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde najít seznam podporovaných CPU

S novym zdrojom to musi ist, ked to nejde tak si nieco z toho zdroja nezapojil. Nechces to niekam odniest kde to vedia rozchodit? Idealne do srotu.
BTW. ten tip s AGP na 4x je dobry, doplnim k tomu este vypnut (disable) AGP fastwrites. Ale chce to najprv lepsi zdroj (s poriadnym prudom na 12V), so srackovym zdrojom sa ti moze vypinat aj disk aj keby vadny nebol. P.S. este mozes skusit iny molex zo zdroja do disku. A ked ten zvuk neni disk tak to ti zdochyna nejaky DC menic napr. zdroj vypne 12V vetvu kvoli prehriatiu alebo pretazeniu (velmi pravdepodobne), alebo vyschnute kondiky na zakl.doske alebo naprd zdroj alebo obe veci naraz alebo aj vadna doska uplne.

P.S.2. doska pre P4 garantovane ma dodatocny 4pinovy konektor na extra 12V zo zdroja, co si tam do toho prepana zapojil, ked ten stary zdroj taky konektor garantovane nema? Ten zdroj ti to neutiahne ani nahodou a sa divim ze sa este neodpalil (leo uz sa odpalit mal hned pri prvom zapojeni). Nechces nicit nieco jednoduchsie? Napr. zobrat baseballovu palku a roztrieskat nejake auto na srotovisku pred zosrotovanim :) Je to lepsie na vybitie frustracie jak odpalovat zdroj :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny