Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemohu v nastavení najít rozlišení svého monitoru, téměř všechna jiná ano.

Zdravím všechny,

omlouvám se za abnormální dotaz, ale pracoval jsem na 19'' monitoru se standardním rozlišením. Ten se rozbil a já jsem si zapůjčil od bratra 22'' monitor s rozlišením 1680x1050. Grafickou kartu mám ATi Radeon 9250 s posledním ovladačem a ovladače na monitor jsou taktéž nainstalovány.

Obraz je ošklivě roztáhlý a v podobném ''měřítku'' lze zvolit akorát 1600x1200. Ještě jedna věc - monitor jsem už v minulosti k tomuto PC připojený měl a fungoval v pořádku i bez nainstalování potřebných ovladačů. Bratr ho používá taktéž bez ovladačů pod jménem Plug and Play na podobné starší grafické kartě a vše je v pořádku.

Dle mého názoru se při větších hodnotách px v nastavení zobrazují pouze formy 4:3 s těmi nejčastějšími formáty, ale 1680x1050 nikde. Několikrát jsem přeinstalovával ovladače grafické karty i monitoru. Při restartu se stává, že mi tam skočí uplně to nejmenší rozlišení. Ostatní monitory fungují bez problémů a minulé připojení tohoto monitoru trvalo 10 sekund a vše pracovalo tak, jak mělo.

Jinak používám XP.

Děkuji mockrát.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny