Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nákup volantu

Kompatibilita s Windows nebude problem, najnovsi OS chyba casto v zozname, navyse 7 je dost podobny s Vista, problem ale BUDE (ako som pisal vyssie) s niektorymi hrami, navyse aj tie co by isli, by bolo nutne nastavovat manualne, proste dnes uz je istota len s XBOX 360 a kompatibilnymi gamepadmi, o ostatne sa vyrobcovia hier uz nestaraju.

Co sa tyka priamo typu, znacky, tak jedine Microsoft XBOX 360 pre PC alebo Logitech Chillstream (ine kvalitne XBOX kompatibilne nepoznam), Logitech nema vibracie, XBOX pogumovane hrany - myslel som si ze to je detail, ale ti co ich vymysleli mali na to dobry dovod, preto ma sklamal MS ze na toto zabudol - a to pri gamepade primarne urcenom pre hraciu konzolu, kde sa predpoklada pouzivanie aj niekolko hodin denne.

Kvalita klesá u všeho, to je jasné. Každý se snaží vydělat za co nejnižší náklady, tak se každý výrobce snaží šetřit, kde se dá. Je to pochopitelné. Záleží ale na tom, jestli zboží vydrží týden nebo třeba 3 roky. Píšeš, že se ti myš Logitech pokazila těsně po záruce. Věřím, že i to je pěkná výdrž.

Pochopitelne je to pri neznackovych vyrobkoch kde tomu zodpoveda aj cena, ale nie pri takych znackach ako Microsoft alebo Logitech!

Moja mys vydrzala 2 roky, to by bolo OK, keby mi Genius (znacka na ktoru kazdy nadava) predtym nevydrzala 3-4 roky - a to bola obycajna mys, ziadna herna, draha a predal som ju so starym PC, takze mozno funguje dodnes!

Este k MOMO - verim ze je to dobry volant, ale ja by som bral GT, MOMO mal niekolko problemov o ktorych pisali majitelia a aj ti co mali aj predchodcu GT, myslim ze to bolo tazsie otacanie a aj hlucnejsie, na vsetko si uz nespominam, ale ten predchodca GT mal podobnu cenu a MOMO som jednoznacne vylucil - a to po precitani recenzii, komentarov majitelov aj pozreti videorecenzie - pamatam sa na ten hluk - ono by mi to asi rychlo zacalo liezt na nervy.

Ale mi to pise, takze z toho najmenej nekvalitneho (lebo "najlepsieho" pouzit nemozem)...

...IMHO ked gamepad tak Microsoft XBOX 360 pre PC - predsa ma ako jediny vibracie a ak volant tak GT, prip. G25 aj ked sa uz asi nebude dat kupit, G27 je uz velmi drahy.

Inak co sa tyka volantov, je tu riadna medzera - je tu hromada lacnych hraciek po tisic korun a potom len MOMO za 3 tisic, prip. GT aj ked nie je primarne pre PC a potom uz len G27 za takmer 10 tisic. O tom ze za rozumnu cenu nie je ziadny volant s H-ckovym radenim uz ani nema zmysel pisat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny