Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ExpressCard to 5USB

Dlouhy text je u radicov (USB controller), nie u rozbocovacov. Nepribudnu ziadne radice? (ak nie tak to zariadenie je len smiesny USB hub, to si si mohol kupit aj akykolvek USB hub. Mozno by si urobil lepsie keby si si kupil kartu s radicom tie su zvycajne s dvomi USB napr. nejaku novu s USB3.0 mal by si hned uz aj USB3.0 pre buducnost, a take karty maju vlastny radic a aj ovladace k tomu potom ktore by sa mali postarat aby to slo poriadne (ale negarantujem ono to zavisi od vela veci od samotnych USb zariadeni a aj od BIOSu atd). Naco ti je 5x USB? To je USB masochizmus :D)

Vseobecne skus vypnut to setrenie spotreby u vsetkych rozbocovacov (aj u tych ktore su tam vzdy, to by sa mohlo premietnut aj do toho hubu resp. mozno staci vypnut to setrenie spotreby u tych co su v notebooku vzdy, a od tej pridavnej karty to potom uz nezavisi u nich moze byt potom mozno aj to vypinanie povolene).
Jake mas Windows? Ked mas Vista alebo W7 tak sa to da nastavit asi tuto v moznosti energetickeho profilu http://support.microsoft.com/kb/930312 ze jak to bude Windows nastavovat pre prevadzku na baterke a nabijacke (vypni u oboch), pre WinXP neviem kde to je asi len v registry alebo to robi napevno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny