Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SPDIF

Mám zatím doma obyč 4 kanálovej SB Live! a po připojení SPDIF se to zachovalo podivně a přehodilo mi to přední kanály se zadníma, pomohly mi ovladače KXproject, kde to jde přehodit. Ale co jsem slyšel, tak to bývala chyba nedokonalých ovladačů oc Creative (ale že i těch KXproject to bylo taky přehozený a musel jsem to otočit manuálně, je divný, možná chyba v samotným EMU10k). Vzhledem k tomu, že mám zatím reciver jen na stereo, tak jsem to nechal propojený analogem - nepoznal jsem rozdíl v kvalitě mezi analogem a digitálem.
No a do dvou týdnů budu kupovat od kámoša taky Audigy2, jen nebude USB, ale interní, pokud nespěcháš s koupí, dám vědět, jak to funguje, protože to mám v plánu přes SPDIF propojit a jen doufám, že už to Creative dotáhli do konca a funkčnosti (no určitě, od dob SB Live! uplynulo hodně času).
Co se týče 5.1 vs 7.1 tak se nebojím toho, že by to nemohlo jet plnohodnotně 5.1, jinak by se ta karta tak dobře neprodávala, protože kolik lidí má doma 7.1 sestavu a ještě k tomu u PC - to spíš u domácího kina.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny