Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konvert z dvd souboru do avi.

Takze, pochybujem ze to tu uz nebolo ale takto...

Skusal som rozne programy, ked som to robil a najlepsi a zaroven jediny ktory mi okrem DVD spravne konvertoval aj DVB zaznam zo satelitu bol AutoGK. Je zadarmo, kvalita je velmi dobra, rychlost primerana a hlavne jednoduchost, je to par krokov, jedna obrazovka.

Velkost - rozlisenie nemoze byt rovnake, lebo AVI nedokaze ulozit info o pomere stran, takze by bolo video natiahnute, preto sa rozlisenie musi zmenit.

Kvalita filmov je inde lepsia, preto ze to uz dnes konvertuju aj z HD zdrojov - 10-15GB video a to je rozdiel, okrem toho to asi robia manualne, teda vsetko to co robi AutoGK automaticky, oni robia manualne, je to casovo narocne a su na to potrebne aj vedomosti, existuju na to dlhe navody.

Niekedy je az 700MB film v dobrej kvalite ale zalezi aj na dlzke filmu, je rozdiel medzi 90 min. a 130 min.

Ak nezalezi na velkosti suboru, odporucam minimalne 1400MB, v AutoGK sa to da nastavit presne.

Inak pokial ide o kvalitu, po chvilke pozerania filmu s velkostou 1400MB kde nevidno ziadnu chybu je dobre zi pustit full HD 10+GB, tie detaily vyrazia dych, ten dvdrip vyzera ako VHS - a to sa bavime o kvalitnom dvdrip-e, nie tych nekvalitnych 700MB. Samozrejme je k tomu nutny monitor s rozlisenim aspon blizkym full HD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny