Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnova WinXP na notebooku pomocí Recovery CD nebo servisní part.

Je k tomu systémové CD s ovladači grafiky,sítě, audia a používá se před Recovery CD( 3 ks).
Update 9.4.06 :
Dnes jsme odebrali servisní partition, přerozdělili disk a podle návodu: 1.system disk 2. první, pak druhý a třetí recovery disk (Acer používá soft od Symantecu) 3. znovu system disk. V bodu 3. se spustí kopírování souborů, během sekundy ukazuje ukazatel 40% a pak už se nehne a vše zamrzne. Žádná aktivita DVD mechaniky ani HDD.
Po spuštění z mého EmergencyCD jsou na disku C: vidět všechny složky včetně souborů ntldr a pod. Při spouštění notebooku systém nenalezen.

Nakonec jsem na C: nainstaloval z jiného instalačního CD do jiné složky další systém WinXP. Po spuštění nabídne výběr z obou nainstalovaných systémů. Zvolili jsme spuštění obnoveného systému z těch recovery CD a vše naběhlo v pořádku. Notebook má všechny programy tak, jak byly po koupi .Pokud to bude běhat normálně, smažeme složku s druhým instalovaným systémem a upravíme boot.ini. Záhada je, co chybělo k dokončení bodu 3 při obnově z CD. Nenapsalo to ani, že by z CD nebylo možné číst, prostě zamrzlo to na 40%ю

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny