Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnova WinXP na notebooku pomocí Recovery CD nebo servisní part.

Známý potřebuje na notebooku Acer 3000 obnovit software z Recovery CD, případně ze servisní partition na HDD. Disk byl rozdělený na 3GB servisní p., pak asi 37GB p. (disk C:) a datovou p. (disk D:). Disk jsme podle jeho přání přerozdělili: C: jsme zmenšili na 15GB a D: zvětšili. Obnova se z CD normálně spustila, ale vše se místo na C: nainstalovalo na 3GB servisní partition. Prozatím jsme tedy nainstalovali standardní WinXP, kde byla možnost si zvolit, do které partition se má systém nainstalovat. Vše funguje, ale chtěli bychom na notebooku mít systém, s kterým byl zakoupen včetně dalších programů. Jak donutíme Recovery CD k instalaci na C: ? Jako možnost mne jen napadá odstranění servisní partition, aby se recovery donutilo k instalaci na C: .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přinesli mi další Acer notebook na obnovení systému. Poté, co jsem smazal tu skrytou recovery partit… poslední
nononot 21.06.2006 10:17
nononot

Přinesli mi další Acer notebook na obnovení systému. Poté, co jsem smazal tu skrytou recovery partition a obnovil systém ze záložních CD, našel jsem na netu způsob, jak z té partition systém obnovit. Při bootu stisknout Alt+F10. V BIOSu musí být D2D Enabled. Ta smazaná recovery partition se prý dá obnovit- je na to nějacé CD, které se dalo stáhnout od Aceru, ale je prý určeno jen pro servisy .
Na stejné téma zde:viewtopic.php

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru