Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje wi-fi připojení k internetu.

Dobrý den,může mi někdo poradit jak na problém s nefungujícím internrtem v notebooku? Mám model ACER Aspire 5310 s OS Windows XP Profesional SP3.Když se připojím k internetu přes kabel,tak to funguje,ale pokud nejsem na kabelu a chci se připojit přes wi-fi,tak mi to pouze vyhledá dostupné sítě a když se chci připojit ke své síti,tak to nejde.Díky za každou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj mam notebook od msi a mam v nem taky od Atheros. Nefungovalo mi pripojeni a tak jsem se pripoji…
Jason 24.01.2013 19:49
Jason
mám dlouho podezření, že si trotli z aceru ulehčují situaci - ovladače jejich notebukových wifikaret…
lední brtník 24.01.2013 23:43
lední brtník
Zdravím, mám obdobný problém, acer aspire 5310, přes kabel net jede, wifi najde, z jiných ntb se na… nový
kl 11.07.2014 11:47
kl
Pokud se chceš dostat do nastavení vlastního routeru, tak si do googl vyhledávače zadej "webový přís… nový
vasekpetr1 11.07.2014 16:58
vasekpetr1
výše uváděný netstumbler už nemá cenu, není kompatibilní s novějšími windows. začátek tohoto threadu… poslední
lední brtník 11.07.2014 17:14
lední brtník

Ahoj mam notebook od msi a mam v nem taky od Atheros. Nefungovalo mi pripojeni a tak jsem se pripojil na router v zalozce wireless jsem si v zalozce kanal zmenil z automatickeho na 11 nejspis cte Atheros jen do kanalu 11 co tu uz nekdo zminoval. A to co je nad 11 uz nenajde. Snad to nekomu pomuze. ;-)

mám dlouho podezření, že si trotli z aceru ulehčují situaci - ovladače jejich notebukových wifikaret neobsahují pro zjednodušení volbu "country". předpokládají v celém světě jen 11 kanálů jako v usa.
a pak když ty krámy přijdou do evropy, tak se po druhém či třetím výpadku napájení nedomluví s routerem, který se přeladí na povolené kanály 12/13.

Zdravím, mám obdobný problém, acer aspire 5310, přes kabel net jede, wifi najde, z jiných ntb se na ní připojím, z tohoto ne...pročetl jsem si diskusi, zkusil network stumbler, ale nemůžu to zprovoznit, jsem laik, nevím přes co a jak to nakonfigurovat (kanály, případně country atd.) nevím jak se k tomu dostat. Upřímně ani nevím jak se "dostat" do toho routeru a nastavit ten. Budu rád za každou radu. Díky moc.

Pokud se chceš dostat do nastavení vlastního routeru, tak si do googl vyhledávače zadej "webový přístup k routeru" a postupuj dle návodu, který hned v prvním odkazu najdeš. K vlastnímu vstupu do nastavení routeru budeš potřebovat hodnoty IP adresy LAN z výpisu "ipconfig", o kterém je tu též psáno dost. Je dobré se pro tyto operace napojit na router kabelem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru