Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pripojeni ntb k TV a 2 nezavisla okna

Tak jsem asi natvrdlej a nebo je neco v neporadku:-)
Vse jsem udelal tak, jak je zde popsano, i jsem vyzkousel jeste jine moznosti, ktere by s tim mohly souviset a stejne PRD- porad mam pouze na TV obraz toho co mam na ntb, tedy u obou stejne.
Prosim o pripadnou radu polopaticky:-)

Co se tyce SCART kabelu, tak jsem vyzkousel vsechno (vypnout telefon. linku, ktera je vedle tohoto kabelu, vypnout ze zasuvky modem s wifi od o2, ruzne stelovat kabelem, ale vse na nic. Stale je to ruseni (2 vlnici se pruhy na TV pri sledovani normalni televize), kdyz to ale prepnu na AV2 na kterem pousim obraz z ntb,
tak se mi zda, ze je vse v naprostem poradku).
Jak uz jsem vyse psal, tak to ruseni u TV programu je i v pripade, kdy vse od scartu vypojim a necham pouze zapojen jednu stranu kabelu do TV (prestoze mam kabel odpojeny od ntb).
Kabel mam na jedne strane s-video + druhy kabel na sluchatka a na druhem konci scart + vyvod na prave ten druhy kabel.

V souvislosti s prehravanim filmu z ntb na TV, by se mi hodilo dalkove ovladani mobilem prostrednictvim bluetooth. Mam smartphone HTC S710 (vox) s win. mobile 6 standart, nema dotykovy display.
Nejidelnejsi by bylo, abych byl v druhem pokoji a takto ovladal alespon zastaveni obrazu, preskoceni obrazu o nejakou cast ("rychle previjeni").
Neco jsem na netu nasel, ale vetsinou to je pro pocket (tedy s dotykovym LCD).

Dekuji mnohokrat za rady

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny