Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grafická karta pípá!?

Skusit to mozes ale mal by si dat prec vsetky plastove diely co je problem u konektorov apod ale mozno to vydrzia, moze sa stat ze si tu trubu zasmradis umelohmotnym smradom tak ze to bude smrdet este rok, a riziko su aj kondenzatory ktore pravdepodobne znicis a moze im aj vystrelit ta plechova "capicka" takze az to budes vyberat tak nemier si kondenzatormi do ksichtu (do vychladnutia :)
A vyznam to ma len ked to prestalo fungovat samo od seba (keby to odpalil napr. nejakym sprtanim srubovakom pri zapnutom PC tak to samozrejme nepomoze).

P.S. ja by som take veci nerobil v trube, ale opatrne horkovzdusnou pistolou popod BGA (par sekund z jednej strany, pockat chvilu, par sekund z druhej strany), a na podozrive miesta (tie ktore boli najviac tepelne zatazovane napr. RAM chipy), kratko len par sekund kym sa roztavi pajka a z dostatocnej vzdialenosti nech neodfuknes suciastky :). Tak sa neznicia kondenzatory a nebudes mat ohorene plasty. Je to ale stresova robota (davat pozor na vsetko a este aj na to aby si si neopalil sam seba :) truba je pre kludnejsie povahy ale podla mna onicom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny