Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zapojit subwofer do počítače přes koaxiální kabel ?

75ohm kabel nemusi byt klasicky koax, klasicky koax ma 75ohm na stovkach MHz a ten tenky koax ktory volas "obycajny stineny kabel" ma 75ohm na nizsich frekvenciach ktore pouziva napr. SPDIF. Keby sa mi chcelo tak ti najdem datasheet toho tvojho tenkeho koaxu (ktory volas "obycajny stineny kabel") aby si videl ze na jakych frekvenciach ma 75ohm ;)
.. napr. typicky audiovideokabel http://www.conrad.de/ce/de/product/600218/KOAX-AUD IO-KABEL/2510620 ten 75ohmovy video koax je to co ty volas "obycajny stineny kabel", v skutocnosti je to 75ohm koax pre videosignal (a zhodou nahod pouzitelny aj pre SPDIF lebo podobne frekvencie jak videosignal)

P.S. a co mi da nejaky pako v elektre ma fakt nezaujima :) Slovo koaxialny znamena doslovne suosy, a patria pod neho vsetky suose kable vcetne "tenkeho stineneho" :)
P.S.2. samozrejme dotazovatel na to sere tak nech si tam strka co chce kam chce, prip. mozno vobec nic nechce nikde strkat len si honi triko nad tym ze jaky suprovy dotaz polozil, a nad tym ze nema IQ mensie ako 1 ale az 1,01 :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny