Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno vadí počítači každodení zapínání a vypínaní z elektriky?

Z celé této diskuse jsem se nic nedozvěděl.V některém počítačovém odborném časopisu jsem nedávno četl odpověď jakéhosi odborníka na stejný dotaz. Tazatelovi šlo o úsporu elektrické energie.Odpověď zněla-nevypínat,trpí zdroj proudu a časem by "odešel".V jiných radách někteří doporučují z důvodu energie vše vypínat,všechny stand by spotřebiče,televizory,přehrávače,rekordéry,reprodu ktory atd.
Kde je tedy pravda? Proč nám neodpoví nějaký odborník z počítačové problematiky? Kde jsou? Nečtou naše dotazy? A podobným fórům jako je toto by se mohli věnovat a nenechat nás se dohadovat o tom kde je pravda.Nejsme odborníci ale pouzí uživatelé počítačové techniky.Myslím že odborníci jsou dnes celkem dobře placeni-servisní technik u nás ve městě předem avízuje cenu za svoji práci 500 Kč za hodinu.Mohli by nám tedy pomoci v hledání podobných odpovědí.Kdo se mnou nesouhlasí ať mi odpoví.Děkuji!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny