Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5505- problém se sítí

je pravda že WIN7 instaluje základní ovladače automaticky
v rámci svých znalostí hw to dělá každá verze windows, v tom ohledu není na w7 nic vyjímečného. leda to že jsou poslední, a tak znají novější hw než visty nebo xp.
je to tak, že se při vývoji windows k nějakému datu dokončí vývoj ovladačů dodávaných spolu s nimi, a pak už se windows jen rok testují a opravují chyby než vylezou ven, nové ovladače se už nepřidávají.

ve tvém konkrétním případě to vypadá, žes zvolil buď špatný typ při nákupu (ntb bez rozchozeného systému), anebo jsi měl jiný systém místo kterého tam dáváš w7, které snad ani nemáš po ruce??
ačkoli jsi sám v tomto threadu poptával ovladače pro atheros wifi, klidně tam pereš intelácké ovladače, přitom podle kódu hw má jít skutečně o atheros.
taky vzhledem k nejasnému původu těch w7 bych se zeptal - očistil jsi správce zařízení od cizího hw, který není tvůj? ještě jednou opakuju ty dva příkazy po sobě - nakopírují se do příkazové řádky a spustí:
set devmgr_show_nonpresent_devices=1
start devmgmt.msc

hlavní problém je že mi to nechce najít tu DHCP
dhcp adresu nedostaneš protože ti nefunguje (wifi) síť, protože není nainstalován správný ovladač, viz:
Síťový adaptér ethernet- Ovladače tohoto zařízení nejsou instalovány.
drátová síť s gigabit realtek 8168 ti nejspíš jde - připojení přes kabel k routeru nebo druhému pc můžeš ověřit. pokud by nefungovalo ani to, znamenalo by to zcela vadnou instalaci systému, zralou na formát.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny