Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s notebookem

Co s tym notebookom bolo robene tesne predtym jak to zacalo blbnut? Nieco instalovane? Nejake ovladace pre nejaky novy HW do USB apod?

Vseobecne moze to byt bud problem ovladacov ak tam boli nejake ine instalovane (je dobre odzalohovat si svoje data mimo notebook a urobit obnovu Windows na original stav od vyrobcu, vid navod, recovery sa spusta zvycajne mackanim nejakej klavesy pri starte a volbou nejakej polozky ze factory recovery.) Prip. ked nechces kompletne recovery tak najprv mozes skusit len bod obnovenia (start-prislusenstvo-systemove-nastroj obnovenia systemu a najdi si nejaky bod obnovenia z minulosti a obnov).

Ked nepomoze ani obnova systemu ani recovery, tak je to HW problem napr. vadny disk alebo RAM alebo doska apod. Disk sa da skusit vymenit, RAM tiez. RAM mozes skusit vybrat a znovuzastrcit (dostanes sa k nej zospodu cez maly otvor zaskrutkovany), pripadne aj pridavnu WiFi mini PCI kartu mozes vybrat a znovuzastrcit nech sa uisti ze to je poriadne zastrcene. Ked mas vyberaci HDD tak aj ten skusit vybrat a poriadne zastrcit. Ked nepomoze tak treba skusit aj inu RAM a iny HDD, idealne v servise. V servise vedia vymenit aj zakl.dosku ale to sa po zaruke menit nemusi oplatit ptz moze stat skoro jak novy notebook.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny