Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Selhaní systému?

Zdravím,
stalo se mi, že během aktualizace systému (Windows 7 - 64-bit) se mi z ničeho nic začal sám restartovat počítač (ne, že by se vypnul a začal znova najíždět, ale jak kdyby si sám zadal restartování - obrazovka "vypnínání" apd.) Potom mi najelo to menu, jak chci spustit počítač, jestli obvyklým způsobem atd. Dal jsem obvyklým způsobem a najel mi program na obnovu systému, protože mi říkal, že systém nelze spustit. Po nějaké době pokusu o obnovení mi to napsalo, že systém nelze obnovit a počítač se vypnul. když jsem ho zapl tak windows najel normálně, ale všiml sem si, že mi zmizly nějaké soubory z disku a taky jako kdyby se znova nahrávaly disky, protože když jsem klikl na tento počítač, tak se dlouho načítal obsah tohoto počítače.
Nevíte co se mohlo stát. Mohl se pokazit hardware?
Děkuju s pozdravem
Honza

Předmět Autor Datum
mohl se pokazit uživatel. nouzový režim ti funguje? používáš nějaké dodatečně instalované xxx jméne…
lední brtník 16.12.2010 19:01
lední brtník
Avg nepouzivam na net s pravy spravce jo, ale uac nevim :-(
Jan Kučera 17.12.2010 16:07
Jan Kučera
stalo se mi, že během aktualizace systému Vypadá to, že aktualizace se nějak nepovedla. Je na PC ak…
kropf08 18.12.2010 00:34
kropf08
Aktualizaci už bohužel nevím, jen že byla automatická a důležitá,pak se z ničeho nic spustil ten res… poslední
Jan Kučera 18.12.2010 12:20
Jan Kučera

stalo se mi, že během aktualizace systému

Vypadá to, že aktualizace se nějak nepovedla. Je na PC aktuální antivir a antispyw? Pokud je systém bez brouků, zkus aktualizaci odebrat a spustit znovu. (Mimochodem o jakou aktualizaci šlo?) Další možností je oprava OS. Neobsahuje-li HDD nic světoborného, zazálohuj data a reinstaluj... všiml sem si, že mi zmizly nějaké soubory z disku...Takový OS už bude jen kulhat.

Aktualizaci už bohužel nevím, jen že byla automatická a důležitá,pak se z ničeho nic spustil ten restart :) Antivir i antispy mám. Už jsem se pustil do kompletní reinstalace systému. Spíš sem se bál jestli nemohlo něco kleknout v HW

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru