Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Logo hlasování

Ano NESEDÍ ... mě také NE. Před chvílí jsem psal komentář ke DRUHÉMU kolu hlasování o logo , ... napsal jsem si své .... a potom jsem narazil na tohle tvé včerejší vlákno a prostě mi to nedá a musím tě podpořit ... a trochu "zavrtět hlavou"..... Tahle nová poradna.net , měla ambici vyřešit, vylepšit, zkvalitnit, zpřístupnit neznalým, oprostit diskusi od prázdných řečí ....... a buhvíjácoještě :-/
Byly doby, kdy Marek Lutonský ze ZIVE byl nervózní .... ZDÁLO se , že poradna.net může převzít iniciativu a získat uživatele už jenom proto, že nesporně KVALITNÍ uživatelé se rozhodli jít "na soukromo" a založili vlastní web - poradnu.net.
Vznikla poradna.net (zkušební/beta) ... a trvá dodnes. :-| ..... Pár lidí včetně mě už upozorňovali na fakt, že ke konkrétnímu datu má ZIVE 5 - 6 stránek a ZDE s bídou 0.5 ... a to se nesmí vynechat POKEC a pod. 3-[
Tenkrát mi odpověděli (tuším anarchist - ten RÁD odpovídá), že se jedná o skušební verzi poradny, a že až bude "ostrá" proběhne i presentace a zviditelnění poradny a "bude vyhráno".
NEBUDE, a NEBUDE, ..........své služby zde už nabízel iv(buhvijakečislo). který presentoval, že s rozjížděním podobných stránek má skušenosti .. asi jste ho odmítli/nedohodli jste se .


Výsledek je zatím bohužel jeden .. systémem "Play Off" se tady řeší jakási pseudopresentace s výběrem loga :-(
MŮJ NAZOR .... ZRUŠIT jakýsi výběr loga ... ZVEŘEJNIT zahájení provozu PORADNA.net a teprve následně event. vyvolat diskusi o změně LOGA .... .

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny