Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Logo hlasování

Možná by nebylo špatné, udělat nějakou stránku, kde by byla všechna loga, co se z nich bude vybírat a ta loga třeba týden hlasovat s možností dát hlas třeba třem.
Po týdnu vybrat pět log s největším počtem hlasů a udělat to hlasování pouze z oněch pěti, ze kterých by vzešlo vítězné.
Tohle "play off" mi nějak nesedí.

Předmět Autor Datum
Chtělo by to nějak vyspravit tu anketu, zatím tam jsou samé siberianové návrhy. Proč? Ostatní dali t…
Mirek (ve škole) 07.04.2006 13:19
Mirek (ve škole)
Budou postupně všechny.
Zarniwúp 07.04.2006 13:20
Zarniwúp
Což samozřejmě Igor v prvním kole zmínil... Ovšem některé mozečky - a není jich málo - to nedokážou…
anarchist 07.04.2006 18:56
anarchist
Viz dred o IQ :-D
mif 07.04.2006 19:01
mif
Ano NESEDÍ ... mě také NE. Před chvílí jsem psal komentář ke DRUHÉMU kolu hlasování o logo , ... nap…
StanB 08.04.2006 23:17
StanB
Když tedy RÁD odpovídám, zareaguji i teď. Není to důležité, ale pleteš si osoby a obsazení. Já jsem…
anarchist 08.04.2006 23:24
anarchist
Je zvláštní .. že "aktivně" jseš schopen se probudit AŽ v editu :-?::) Tvůj edit: Posuzovat úroveň p…
StanB 09.04.2006 00:32
StanB
Mohl byste mi objasnit to post scriptum? Možná jsem hloupý, ale toto jsem vážně nepochopil. :-* Je s… poslední
anarchist 09.04.2006 00:58
anarchist
Pánové pozor začíná se tu projevovat Mirkův sindrom.... Každý z Vás má ten svůj kousek pravdy a soud…
Sancha 09.04.2006 00:43
Sancha

Ano NESEDÍ ... mě také NE. Před chvílí jsem psal komentář ke DRUHÉMU kolu hlasování o logo , ... napsal jsem si své .... a potom jsem narazil na tohle tvé včerejší vlákno a prostě mi to nedá a musím tě podpořit ... a trochu "zavrtět hlavou"..... Tahle nová poradna.net , měla ambici vyřešit, vylepšit, zkvalitnit, zpřístupnit neznalým, oprostit diskusi od prázdných řečí ....... a buhvíjácoještě :-/
Byly doby, kdy Marek Lutonský ze ZIVE byl nervózní .... ZDÁLO se , že poradna.net může převzít iniciativu a získat uživatele už jenom proto, že nesporně KVALITNÍ uživatelé se rozhodli jít "na soukromo" a založili vlastní web - poradnu.net.
Vznikla poradna.net (zkušební/beta) ... a trvá dodnes. :-| ..... Pár lidí včetně mě už upozorňovali na fakt, že ke konkrétnímu datu má ZIVE 5 - 6 stránek a ZDE s bídou 0.5 ... a to se nesmí vynechat POKEC a pod. 3-[
Tenkrát mi odpověděli (tuším anarchist - ten RÁD odpovídá), že se jedná o skušební verzi poradny, a že až bude "ostrá" proběhne i presentace a zviditelnění poradny a "bude vyhráno".
NEBUDE, a NEBUDE, ..........své služby zde už nabízel iv(buhvijakečislo). který presentoval, že s rozjížděním podobných stránek má skušenosti .. asi jste ho odmítli/nedohodli jste se .

Výsledek je zatím bohužel jeden .. systémem "Play Off" se tady řeší jakási pseudopresentace s výběrem loga :-(
MŮJ NAZOR .... ZRUŠIT jakýsi výběr loga ... ZVEŘEJNIT zahájení provozu PORADNA.net a teprve následně event. vyvolat diskusi o změně LOGA .... .

Když tedy RÁD odpovídám, zareaguji i teď. Není to důležité, ale pleteš si osoby a obsazení. Já jsem ti o prezentaci nic nevykládal. Každopádně se toho můžeš ujmout. ;-)
/edit: Posuzovat úroveň poradny podle množství vláken je hloupé a nízké. Stejně jako si neuvědomit, kolik práce na ní jistí lidé odvádějí. Ne vše je totiž na první pohled vidět.

Je zvláštní .. že "aktivně" jseš schopen se probudit AŽ v editu :-?::)
Tvůj edit: Posuzovat úroveň poradny podle množství vláken je hloupé a nízké. Stejně jako si neuvědomit, kolik práce na ní jistí lidé odvádějí. Ne vše je totiž na první pohled vidět.

Začnu od konce, JÁ si UVĚDOMUJI, že práce na téhle poradně znamená pro spoustu lidí spoustu úkolů, bezesných nocí a vůbec práce, která asi není ohodnocena ..... a VŮBEC ji nezpochybňuji a VAŽÍM si ji. Jenom mám trochu OBAVY (i když mi to nepřísluší), aby nepřišla VNIVEČ
ta znalost a schopnoti lidí, kteří tuhle poradnu zakládali, a nebo se zůčastnili.
Posuzovat úroveň poradny podle množství odpovídajících vláken není "hloupé a nízké" jak uvádíš, ale "bohužel" obrazem hodnocení urovně a hlavně sledovanosti stránek .. je vzhledem k příbuznosti tématického zaměření především počet přístupu ke stránce ve stanovený interval a tím "sledovanost" stránky (prostě Železného koláč) :-|
PS: ... je mi trochu záhadou, že jste prvotně nabizel zdejším autorům své "služby" ohledně češtiny, ale dnes vás to nijak neomezuje se vyjadřovat ke všemu o všem...:-?... jo když stoupne sebevědomí :-*

Mohl byste mi objasnit to post scriptum? Možná jsem hloupý, ale toto jsem vážně nepochopil. :-*
Je snad nějaká přímá (ne)souvislost mezi jazykovými znalostmi a kvalifikovaností pro působení na IT poradně? Též si udělejte jasno, co bylo dříve a co později. Nepřísluší mi posuzovat své zdejší působení, ale na rozdíl od vás se snažím ostatním skutečně poradit (a věřím, že kvalitně) a nechodím si sem jen stěžovat a vylévat srdce. A těžko mi můžete odepřít právo reagovat na váš příspěvek. Na to vskutku žádná odbornost potřeba není!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru