Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Klávesnice PS/2 - redukce na USB

Zdravím

K vánocům jsem dostal klávesnici: d-74858 ale zjistil jsem, že se PS/2. A to pro mě jakožto pro majitele NTB je docela problém. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli když si k ní koupím tuto redukci redukce-usb-2x-ps-d43333.htm jestli není možné aby klávesnice neměla nějaké funkční problémy. Aby prostě vše jelo tak jak má. Nebo existuje nějaké jiné řešení tohoto problému???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
či bude fungovať ps/2 klávesnica cez nejakú usb redukciu je vždy lotéria,riadiaci kontrolér v kláves…
audax 24.12.2010 06:15
audax
fungovat by to mělo, ten USB nesmysl obsahuje PS/2 řadič. Problém bývá v nadstandardních funkčních t… nový
touchwood 24.12.2010 12:04
touchwood
Tohle nevypadá vůbec zle. Jak pravil TW, bude tam nejspíš obsažen převodník PS2/USB. Řekl bych, že t… poslední
mif 24.12.2010 12:10
mif

či bude fungovať ps/2 klávesnica cez nejakú usb redukciu je vždy lotéria,riadiaci kontrolér v klávesnici musí túto možnosť podporovať a takéto "obojživelné" klávesnice mávajú usb-ps/2 redukcie obvykle pribalené,alebo to výrobca priamo deklaruje na obale,v návode na použitie,100%-né funkčné riešenie neexistuje,,niektoré klávesnice nieje možné cez redukcie použiť vôbec ,vždy to záleží od konkrétneho použitého interného kontroléra,to isté sa týka aj myší a podobných zariadení....

fungovat by to mělo, ten USB nesmysl obsahuje PS/2 řadič. Problém bývá v nadstandardních funkčních tlačítkách, což ale v případě PS/2 klávesnic není až takový problém, nadstadardní klávesnice jsou téměř výhradně pro USB.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru