Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Když je podělaný výstup na slucháka, jak to nastavit erárně na repro?

A ještě jeden dotaz, když tam mám něco takhle špatně a pořád to píše, že jsou sluchátka připojená (což jsem vyřešil tím, že jsem odinstaloval realtek ovladač a ve windowsáckém nastavení zařízení pro přehrávání jsem zakázal sluchátka, takže mi automaticky fungují reproduktory, tak jestli je možné v tomto případě použít externí zvukovou kartu přes USB?

Já nevím jak fungují ty USB zvukovky, to jde nezávisle na reproduktorech a sluchátkovém výstupu? PRotože jinak by bylo divné, kdybych vrazil do usb něco, co by mělo reprodukovat sluchátka ty sluchátka fungovaly i když by byly zakázané. Na druhou stranu sluchátka co mám zakázané ve windowsech jsou ty, co by měly jít do toho konektoru zepředu a ne do usb? Nebo jak to je?

Přemýšlel jsem o http://www.alza.cz/zvukove-karty/externi/creative- sound-blaster-play-d129449.htm této kartě.

Rozhodně si nemyslete, že nefungující konektor chci řešit tímto, tuto kartu jsem si chtěl koupit už dávno, a nyní mám pádný důvod když mi nefunguje ten sluchátkový výstup

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny