Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Teamviewer - přenos souboru

S prvnim radek co jsi mi napsal naprosto souhlasim.

Ohledne druheho radku nevim, - na mem 4jadrovem pc s 8giga pameti jsem si nevsimla nejakeho zatizeni. procesor mi nepreshal zatizeni pres 5 procent a to na tom pc jeste prehravam hudbu surfuji atd.

Pomalejsi pripojeni neni sdilene, rychlejsi je. Ale presto jsem si nikdy u rychlejsiho pripojeni nevsimla nejakeho pomaleho netu, i kdyz moji kamaradi sosali naplno.
Predpokladejme, ale ze je to sdilene na vsech pc a rychlost by tedy mela kolisat podle zatizeni - bohuzel rychlost je konstanti, i kdyz na pomalejsim pripojeni koukam na video treba z youtubu.

S VOIP souhlasim, ma prednost. Ale kdyz jsem zkousela VOIP na vsech pc, nejaka zmena v rychlosti prenosu souboru se neprojevila.

Tedy moje pripojeni(to pomale) pri mereni ma rychlost 754,22KB/s tak verim, ze nedosahnu tuto rychlost ani ve snu. Ale kdyz pri prenosu mam konstatni rychlost prenosu a to cca 160KB/s tak si rikam ze jsem omezena. Klidne se mohu divat na video na netu (napr. zminovany youtube), a prenos je porad stejny zadne snizeni ani zvyseni prenosu.


Hlavne me ten prenos nekolisa tak si rikam ze je to nejake omezeni, kdyby kolisal tak bude problem nekde jinde, ale rychlost je porad stejna a pritom sirka pasma je vyssi nez jakou rychlosti to jede preces cca 700 a cca 200 je rozdil dost znacny, nebo ne?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny