Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB MSI x630x

dělal bych to opačně.
nikdy bych nikomu nedoporučil ke koupi krámy od msi, emachines, acer aspire a podobné hnoje. výrobce notebooků za žádnou teplotu neručí, taky nepíše že ty nejlacinější střepy jsou určené k paření her.
když je konstrukce odbytá (to se stává lowendovým typům více značek), s teplotou toho moc udělat nepůjde. bude to nejspíš vyžadovat častější údržbu = vysávání nebo vyfoukání prachu ze všech možných dostupných děr. více využívat šetřící režimy - ty mohou vyžadovat ovladač pro rozšířené řízení acpi. pokud nejde o originální instalaci, rozpomněl bych se co jsem vlastně instaloval za ovladače.
jestli potřebuju tom krámu pařit hry, přestože nejde o slušně provedený ntb za nějakých třicet tisíc, tak je čas uvažovat o chladící podložce a o špatném výběru ntb.

zároveň bych zvážil co můžu udělat pro zvýšení rychlosti: v případě vlastní instalace bych jistě nezapomněl na driver chipsetu - a fak tam máš chipset nforce? no potěš.
zkontroloval bych jaký tam vrazili disk, v extrémním případě dosavadní 5.400ot disk vyhodit (mít jako externí) a nahradit rychlejším 7.200ot.
ale na rozdíl od mého minulého tvrzení, stopa 0 (a logický disk c:) nezačíná u středu disku jako cd, ale počítají se od vnějšího okraje. taky s tou rychlostí to není tak jednoznačné, pár set mb testovací soubor se mi vlezl celý do cache, proto byl první test vždy pomalejší, jedno kterým směrem se kopírovalo.
jen si pohlídat na co kopíruju: když už je to flashka, ať to jsou rozumné modely se zápisovou rychlostí aspoň 15mb/s

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny