Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi - router d-link dir-600, špatný signál? i se silnější anténou

Region sa moze nastavovat spolocne s casovou zonou. To je takisto region. Region suvisi s licencnymi podmienkami prevadzky wifi zariadenia v tej-ktorej krajine. Napr. V USA je mozne pouzivat len kanaly c.1-11, ale zato je mozne pouzivat vyssi vykon ako v EU.
Klient sa nastavuje podla toho co vysiela AP a to zcasti automaticky.
Hodne by pomohlo ak by si mohol napisat parametre signalu. Kvalita a sila signalu je dost podstatny udaj. CTS Auto znamena, ze ak klient alebo AP zisti vysielanie v norme 802.11b tak pouzije riadenie CTS (presnejsie CTS to Self). Je to chranny mechanizmus ako dat vediet B-eckovym staniciam, ze chce G-eckovy klient vysielat. Je to novsia metoda od RTS/CTS, pretoze sa pouziva iba v pripade vyskytu B-eckoveho vysielania.
Este mozes skusit nastavit mod 802.11g only na Notebookoch. Ak ziada klient vysielanie len v tejto norme, slusnejsie vychovane AP sa prisposobi a posiela mu ramce pouzivajuce len tuto normu (presniejsie v modulacii OFDM).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny