Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi - router d-link dir-600, špatný signál? i se silnější anténou

Receive CRC chyby su prejavom rusenia inou stanicou. Nemusi to byt nutne tvoja stanica alebo AP, ale casto sa to takto chova ak su dve wifi blizko seba pricom jedna z nich ma velky traffic v smere download. Podobny problem budes mat aj na AP kedze je 19 ramcov nepotvrdenych po tom, co zlyhali vsetky pokusy na znovuposlanie rmacov. Na AP to moze byt sposobene blizkostou prekazky k vysielacej antene. AP by malo byt trocha dalej od steny, zhruba tak 30cm a viac a nemalo by byt umiestnene v rohu.
Inak toto je jedna z velmi vydarenych utilit, ktore robila fy. Ralink. Poskytuje velke mnostvo dolezitych informacii o stave linky. Na druhu stranu drivery moc vydarene zrovna niesu. Malo by tam byt v "Advanced" prepinanie na Roaming. Skus ho vypnut. Ono to totiz sleduje kvalitu signalu a pri spatnej kvalite skusa Roaming (t.zn.odpoji sa) ak je navolena volba Roamingu. Pripadne ak sa neda vypnut, nastav hodnotu na nizsiu asi tak okolo -90.
Dalsia vec ako tomu mozes pomoct je nastavit IP adresy napevno. Mohol by si grabnut vsetky polozky v tej utilite? Docela by ma zaujimalo co to vsetko ma pre tvoju kartu. Mam podobnu kartu s trocha starsim chipsetom, ale utilita je vpodstate rovnaka.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny