Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz a 2x - mám vypnout body obnovení?

Zdravím, měl bych na Vás možná hloupý dotaz. Několikrát jsem zde četl, že je lepší (ideálně po instalaci systému) vypínat body obnovení, autorun a provádět kontroly systému v nouzovém režimu. A samozřejmě nepoužívat účet administrátora.
Je mi jasné, že to je kvůli bezpečnosti. Já bych rád, kdyby mi to někdo vysvětlit konkrétněji, proč ty tři body využívat. Účty chápu, članek jsen četl, ale ty předchozí tři body jsem našel jen jako doporučení v odpovědích. Nebylo tam ale vysvětleno proč. Já bych rád věděl přesněji proč. Jendak mě to zajímá a jedna abych mohl třeba někomu (přátelům) poradit a vysvětlit, proč by si měli na PC provést tyto věci. Vím podstatu, neumím to je vysvětlit včem konkrétně daná věc pomůže/zamení. Díky.
A když už jsem u toho dotazování. Mám ve zvyku před vypnutím PC vždy aktualizovat antivirový program a zárověn vyčistit Windows pomocí CCleaner (jen systém, ne registry). Dělám to hlavně kvůli prohlížečům, abych nemusel myslet na to, že je mám jednou začal vyčistit, aby byly svižnější. Zároveň tím nezůstavají v PC různé cookies (hlavě ty sledovací). Co mě ale překvapilo je, že ačkoli používám výhradně prohlížeč Firefox, CCleaner nachází nějaké "stopy" i v Internet Exploru (temporary internet files, někdy Index.dat a history), ačkoli IE vůbec nepouživám. Čím to?

Změna předmětu, původně: Dotaz a 2x
Tady to není tak, že si založíš "osobní vlákno" a řešíš v něm všechno možné. Na každý problém se zakládá nové a s výstižným předmětem. (LaKr)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny