Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o návod jak postupovat při upgradování PC

Nerozčiluj se.
Osobně bych postupoval tak, že bych odpojil PC od sítě, otevřel, vyndal disk(y), mechaniku, paměti a vše co jde vyndat z původní desky. Poté poodpojoval konektory od zdroje, od bedny (zapiš si kdyžtak kde co bylo, hlavně drátky od spínače apod), poté odšrouboval desku, vyndal záslepku u portů. Při montáži osaď novou desku procesorem a chladičem - v bedně se to dělá blbě. Hlavně opatrně na piny a pastu mezi chladič. Pak to dáš do bedny (nezapomeň na distanční podložky mezi desku a bednu), pozapojuj kabely od bedny, zdroje. Vše podle manuálu k desce - metoda pokus/omyl může znamenat konečnou pro desku. Osaď paměti, disky, mechaniku. Bednu nezadělávej a po zapojení periferií a elektriky (tu až na konec) to zapneš.
Reinstalu se nejspíš nevyhneš, poněvadž Windows málokdy rozdýchají změnu komplet pajšlu. No a uvidíš, když dodržíš vše, co se píše v manuálu k desce, tak by to mělo fungovat.
A připojuji jedno - pokud jsi to nikdy nedělal, tak si pozvi kamaráda, který s tím má zkušenosti a koukej mu pod ruce. Dá se to neodborným zacházením odpálit jednou provždy.
Chceš-li se naučit skládat PC, kup si nějaký krám za litr a ten cvičně slož a rozlož, třeba dvakrát.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny