Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem klávesnice freezuje pc....co stim x(

Zdravím, před týdnem jsem zde postoval topic na toto téma ale nebyli tam dle vás dostatečné informace...omlouvám se za spam a zkusim to lépe. všem děkuji za rady a pomoc...

Mám klávesnici Genius: (kb-0210), je zcela funkční(odzkoušeno i na jiném pc), jenže: po zapnutí pc normálně reaguje mohu se podívat do biosu i do nouzového režimu... ale jakmile se mi načte OS(Win XP)- tím myšleno klasický i nouzový režim - a já cokoliv stisknu tak PC naprosto "zamrzne" a mě nezbývá nic jiného než tvrdý restart.

na rady jsem zkoušel antivir,antirootkit,antispyware, od všeho cca. 2-3 programy, odstranil jsem vše co našli jenže problém trvá.

zkoušel jsem připojit i zcela jinou klávesnici.

už jsem byl doslova zoufalí a zkoušel reinstall OS jenže vzhledem k "freezující" klávesnici se mi je nedařilo nabootovat CD. tak jsem vyndal HDD vložil do jiného pc a přeinstaloval OS...v druhém pc vše šlapalo tak jsem ten hdd vrátil zpět ale po načtení Winů klávesnice stále po stisku zamrzá pc.

prohlížeč událostí neukazuje dle mě nic co nemá:
http://img543.imageshack.us/i/prohleudlost.jpg/

zkoušel jsem do pc dát i jiné zcela nové hdd a instalovat winy....vše šlo dokud se ovládání nepřehodio z biosu na instalaci OS.

už si nevím rady :-x všem co smojím problémem ztratí čas moc děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny