Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno a mame tu ostru verziu - pc.poradna.net !!!

Fandím .. a přeji úspěch. Občas jsem se tu sice presenoval jako hašteřivý dědek,.... ale uvedení poradny do "ostrého" provozu jednoznačně vítám a věřím, že potenciálních znalostí autorů a tvůrců této poradny bude konečně plně využito .... tím myslím, že dotazů bude tolik, že oni nebudou stačit odpovídat a něco zbude i pro nás, občas odpovídačů, bez větších teoretických základů PC a jenom odkojených praxí :)).
Ale vážně, uvítal bych, kdyby se tady alespoň zpočátku (lépe trvale) všichni odprostili od odpovědí typu "použij hledání, řeší se to tu každý týden, co na to uncle google atd, atd, atd.
Já vím, že je to občas "otravné odpovídat" na stejnou věc x-krát, .... ale NIC nikoho nenutí odpovědět. Zkusím to ozřejmit .... pohybuji se v oblasti IT už od "výroby" PC ve Slušovicích, a a znám třeba firmy, které na prgu PC FAND vydělaly majlant mnohdy jen tím, že se uživatelce na spodku obrazovky objevil "červený řádek se zprávou" a přivolaný PC technik zmáčknul příslušné tlačítko (k čemuž ta zpráva vybízela) ... cosi ještě jakoby udělal ... a skladové hospodářství bylo opět funkční. :-|..... Já tím chci říct jenom jedno ... Spousta lidí má stejně jako kdysi k PC, nedůvěru a obavu ke komunikaci na i-netu a když už se odhodlá své problémy řešit na nějakém foru ... třeba pc.poradna.net a "sesmolí" dotaz, tak se mu NESMÍ dostat odpovědi HLEDEJ,TO UŽ TU BYLO,.... prostě by se ten člověk neměl jednoduše poslat do "google" :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny