Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nabootovat z 160GB disku, WinXP

Zkoušel jsem novou instalaci a pořád nic. V BIOSu je asi všechno v normálu, protože mám na dalším disku Windows XP a bootuju bez problémů (disky mám v šuplících a tak, že používám vždycky jen jeden disk). Jaká by mohla být potíž s diskem fakt nevím, protože disk můžu normálně rozdělit. Zkoušel jsem při bootu z instalačního CD zmáčknout F6 ("Stiskněte F6 pokud používáte ...SATA disky, ZIP,..") a dostal jsem následující výpis (ofoceno, přepsáno):

Instalace systému Windows
=========================

Instalační program nemohl načíst podporu pro určené velkokapacitní ukládací zařízení. Instalační program nyní načte podporu následujících velkokapacitních ukládacích zařízení:

<žádné>

* Chcete-li specifikovat další adaptéry SCSI, jednotky CD-ROM, nebo speciální řadiče disků pro použití v systému Windows, včetně těch, pro něž máte disketu s podporou zařízení od výrobce velkokapacitních ukládacích zařízení, stiskněte klávesu S.

* Pokud nemáte disketu s podporou zařízení od výrobce velkokapacitních zařízení, nebo nechcete specifikovat žádné další zařízení pro použití v systému Windows, stiskněte klávesu Enter.

Samozřejmě že když zmáčknu "S", chce po mně instalátor disketu od disku. A žádnou takovou nemám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny