Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dá se ve Visual Studio 2010 zapnout inkrementální building pro C#?

Visual Studio je několik let po zadu téměř ve všem za klasickým triem Java IDE a dlouho tomu tak bude. Já vím, že z obrázku to tak nemusí vypadat, ale je to tak. Jinak třeba tady: http://www.infoworld.com/d/infoworld/infoworlds-20 11-technology-the-year-award-winners-285&current=1 6&last=14#slideshowTop

Our division of IDEs into Java and non-Java products might seem like a gross form of language favoritism, but in fact it reflects a long-standing reality. That is, Java IDEs -- a product segment in which there is intense competition -- are profoundly more advanced, feature for feature, than their non-Java counterparts. This division has historical roots in the tool vendors' deep exploitation of Java reflection (the ability of language objects to describe themselves). Java IDEs have long had the features that garnered praise for Visual Studio in its current release: IntelliSense, TDD support, and so on.
Chce si to udržovat trochu přehled. No jinak inkrementální build VS neumí, jak už se MS vyjádřil v odkaze od Masa. Důkaz: při jakékoliv změně zdrojáku a následném (i nenásledném) spuštění aplikace se ve stavové liště objeví: building... (co se jako builduje, pokud umí inkremental build?) a pak se musí čekat a čekat a čekat... V minulém století možná ještě omluvitelné. Co se týká debugování, když se neklikne na tu ikonu pause, tak ani nejde editovat zdrojáky :-D Neskutečné. Dále při debugu stačí, jak do metody vleze víc než jedno vlákno a VS je v <|>. O rychlosti krokování už ani nemá cenu mluvit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny