Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nedokončované instalace - co to může způsobovat?

Já už vážně nevím, co s tím Asusem provést, aby mi konečně ráčil regulérně nainstalovat Skype ]:)
Mám už jenom 7 dní na to, abych to rozchodila, protože chci koupit tatínkovi k narozeninám webkameru a rovnou nainstalovat Skype a rozběhat v omezeném účtu, když už jsem ho pracně přesvědčila, že admin účet není to pravé na surfování. A když coby programator uvidí, jakou paseku to dělá, pošle mě víte kam..

Včera jem asi 7x zkoušela nainstalovat Skype, vždy se to kouslo ve dvou třetinách. Přes Regclean jsem vymazala stopy v registrech (spustit ten RegCleaner je taky loterie: kdepak poklepat nebo označit myší a Enter - jedině označit myší a 2x Enter! Jinak vidím na 2s přesýpačky a víc se se mnou nebaví). Ručně jsem pak ještě vymazala vše se slovem Skype v registrech. Nepomohl ani nový admin účet. Taky mě děsně štve, že po každé nepodařené instalaci musím natvrdo vypínat několikavteřinovým podržením vypínače (už teda vytrhávám kabel napájení...), vlézt do správce úloh a ukončit proces neexistuje.

Posléze jsem objevila položku "DoNotIntegrateSkype" a byla u toho hodnota 0 - to je správně, ne? Z těch aspoň sedmi pokusů jsem to v admin účtu zničehonic nainstalovala (netuším proč tak najednou) a fungovalo. Přepnula jsem se do omezeného, převedla dočasně na správcovský a zkusila spustit. Houby, zase to hlásilo, že uživatel [admin] spustil instalaci a jestli ji chce dokončit (byla dávno hotová!), tak musí zrušit změny, které udělal. Povolila jsem a bum! Bylo odinstalováno i to, co aspoň z admin účtu fungovalo :x:

Nainstalovat Skype ma tento podělaný Asus 1005PX je náhodnější než ruská ruleta a až v polospánku v 1h ráno mě napadlo, že ještě můžu dočasně změnit omezený účet na admin, z něj nainstalovat a víc na instalaci Skypu nesahat. Co tomu probůh může bránit?
Pěkně prosím, smutně koukám, měl by někdo ještě nějaký nápad, co kde vymazat, dohrát, změnit abych to za ten týden dokázala funkčně nainstalovat a spouštět z omezeného účtu?
Mockrát děkuji předem za spásnou myšlenku!!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny