Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nedokončované instalace - co to může způsobovat?

Pěkný den,
když jsem si nedávno stěžovala na opakované odklikávání 4 hlášek ohledně EeeStorage vždy po vlezení do omezeného účtu, tak to bylo "jen" otravné. Nyní mám nepochopitelný problém s instalováním programů:
Např. Skype z ofic. stránek jsem instalovala 3x, vždy se to kouslo ve stejném místě a jediný možný únik byl natvrdo vypnout Asus 1005PX čudlíkem. Dostalo mě, že Skype jsem přes nedokončenou instalaci rozjela.
Zkusila jsem 3x nainstalovat RegCleaner v domnělé snaze, že něco najde a pak se noťas zmátoří, ale pokaždé po kliku na EXE jsme viděla přesýpačky, třeba 5 minut. Přestože jsem si v registrech nastavila dobu neodpovídání na 2000ms. Zase jedině vypnutí natvrdo. V Programech není, v Local Settings taky ani stopa, jen v registru ve složce MUICache je záznam (a spousta jiných). K čemu tato složka slouží? Mohu odtud položky patřící k nešťastně instalovaným programům smazat? Proč najednou nelze korektně instalovat programy?
Tuším, že mi asi doporučíte reinstal OS ze zálohy, jenomže dělat ho KAŽDÝ MĚSÍC je na "mašli". Dneska jsem už tuto "hračku" vypínala natvrdo asi 5x, jak dlouho to ještě vydrží? Moc děkuji za snahu aspoň nastínit, co s tím krámem udělat.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny