Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký tichý ventilátor 92 x 92 mm?

Tieto chladnicky hucia vsetky lebo musi tam byt ten vetrak. Ale slusne vyrobky maju vacsiu plochy chladica (=mensi potrebny prietok vzduchu) a dobre rieseny vzduchovy kanal, cinske sroty nemaju riesene nic.
Mozes skusit tie otacky regulovat aj odporom, ale cim mensi prietok vzduchu tym horsie to bude chladit, a to uz aj v originali to moc nechladi ptz ten peltier co tam pouzivaju neni moc vykonny :) Pohrat sa s tym ale mozes a uvidis ci to bude stacit. Vetraky mozes skusit aj kupit ine, vyrobcovia zaoberajuci sa nizkou hlucnostou su napr. noctua alebo aj niektore Scythe su dobre. Otacky si zisti podla presneho typu vetraku, neazujima ta prud ale modelove cislo vetraku ktore je na nom napisnae, a k tomu si najdes na google jake to ma otacky. A potom kupis stejny rozmer ale s nizsimi otackami, idealne od vyrobcov ktorych som uviedol aby to bolo aj tiche.

Ja som mal v ruke chladnicky s peltierom tusim 3, teraz pouzivam v aute MobiCool, sice to jemne susti, ale nehuci. Pred par rokmi som znamym kupoval Waeco, to bolo tusim este o dost tichsie, ale samozrejme trochu pocutelne sustanie ale nevadilo to. Tak neviem co to mas ty, to bolo nieco v lidli v akcii?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny