Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký tichý ventilátor 92 x 92 mm?

Mozes tam dat ten spomalovaci clen od noctuy (ale len ten miernejsi) aj ked to chladnicka reguluje, ona to reguluje napatim a s tym medziclenom sa to proste bude tocit pomalsie (medziclen len znizi trochu to napatie), ale stale to bude regulovane.

Normalne sa peltier chladnicka da urobit uplne bezhlucna (0,000dBA :), pretoze chladenie sa da urobit stejne jak na normalnej chladnicke napr. celou zadnou plochiou chladnicky apod, ak by tam dali nejaky kovovy spreader na celu zadnu stenu apod. Ale to este cinani v rychlokurze bojujeme-proti-kapitalizmu-skvelymi-socialistickym i-vyrobkami este nepreberali, pretoze to este ziaden kapitalista nevyrobil tak to este ani cinani nepoznaju ptz neni co okopirovat :-D
Vovnutri samozrejme by teplota bola rozdielna navrchu a naspodku jak u normalnej chladnicky, co je ale aj dobre ptz rozdielne sorty vina potrebuju rozdielnu teplotu. Alebo aj keby bol vovnutri vetrak tak vovnutri staci uplne spomaleny na nepocutelnu uroven ptz tam staci jemny vanok aby to rozdelilo chladny vzduch).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny