Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatická výměna pevných disků

Dobrý den, včera se mi přihodila zvláštní věc. Počítač při vypínání stahoval aktualizace a po znovu zapnutí sem zjistil, že jsou prohozeny disky. Respektivě disk C: se změnil v disk D: a naopak. Nyní mi to znemožnuje práci s některými programy. Možná to má nějakou souvislost s tím, že sem nechal před cca měsícem přeinstalovat počítač a přidat nové komponenty zejména GRAFICKOU KARTU. Včera sem pro GRAFICKOU KARTU stahoval update a restartoval PC. Potom při vypínání se začali stahovat aktualizace a při dalším zapnutí už byli disky prohozeny. Může mi někdo vysvětlit prosím, jak je to možné a zda-li se to dá nějak prohodit nazpět, bez opětovného reinstalování počítače?

Děkuji

S pozdravem

MArtin

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zmeniť písmená [http://2.bp.blogspot.com/_wmtCDsEylFI/SMK8iEJVqCI/ AAAAAAAABDk/mN6z4gPQs5k/s400/cha…
WiT.HiN_T 20.03.2011 22:26
WiT.HiN_T
pochybuju že to půjde stačí když Windows si udělá C: jako extended dá na něj sebe a do D: který je p… poslední
Honza20 21.03.2011 12:36
Honza20
To sa mi nezdá. XP sa drží zubami nechtami toho ako nabootuje a poradia ARC Names: multi (a) disk (… nový
Joseph 20.03.2011 22:53
Joseph

pochybuju že to půjde stačí když Windows si udělá C: jako extended dá na něj sebe a do D: který je primární dá boot sektor či pokud je na D: Windows nelze jím hýbat. Já si většinou někde z ulož.to stáhnu Reatogo XPe, abych ho nemusel tvořit, není to extra legální, ale je to malé livecd WinXP, pomocí něj lze oddíly pro instalaci připravit. Či jsou i mini verze linuxu 100 MB iso jako GParted, ale tím Reatogo to jde dost dobře.

To sa mi nezdá. XP sa drží zubami nechtami toho ako nabootuje a poradia ARC Names:

multi (a) disk (b) rdisk (c) partition (d)

where a = the adapter number (starts at 0), b = the device address on the SCSI bus (always use 0 when "multi" is coded), c = the hard drive number on the adapter when "multi" is coded (starts at 0; always use 0 when "scsi" is coded), and d = the partition number on the specified drive (starts at 1)

Nespustil si Live XP z Flash-ky a nesiahol na disk za účelom neznámym ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru