Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečenie mojich prác proti odcudzeniu z PC

Kamera problém nerieši. Možno keď vysvetlím moju požiadavku na konkrétnom príklade, tak niekoho napadne jednoduchšie riešenie. Napríklad:
V CORELi mám pomocou vektorovej grafiky vytvorené obrázky automobilov v presnej mierke. Sú kreslené z viacerých pohľadov (z boku, zo zadu, z predu, z vrchu) a je ich cez 200 typov. Keď príde zákazník že potrebuje polep auta, nemusím nič merať, stačí zadať typ auta a idem, kreslím rovno do pripravenej šablóny. Taktiež importujem do šablóny ďalšie šablóny vektorovej grafiky v krivkách(ďalšia mnou vopred pripravená grafika), ktoré môžem modifikovať(rozmer, farba, krivky, atď..)Nakoniec vznikne nový súbor xxxxx.cdr ktorý zákazníkovi pošlem mailom vo formáde PDF, alebo priamo vytlačím na A4 papier kôli odsúhlaseniu. Potom režem na plotri fólie,atď.
Zamestnanec bude môcť tak isto meniť šablóny, vytvárať nové súbory, robiť všetko čo sa týka tejto práce.
Nebude môcť dostať tieto veci z PC von na médium alebo mailom. Podotýkam aj z novo vytvoreného súboru sa dá šablóna rýchlo skopírovať ako "vrstva súboru cdr". Preto to všetko konvertujeme do pdf ak to má ísť mailom.
Zato pri prihlásení administrátora budem môcť doplniť nové šablóny do PC, kopírovať na moje nosiče alebo poslať mailom.
Možno by sa mali zabezpečiť len šablóny a vytvorené súbory. Lenže na ploter musia ísť vo formáte .cdr

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny