Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečenie mojich prác proti odcudzeniu z PC

Musím reagovať.

1, všetky počítače, tlačiarne a ploter mi do firmy dodávala firma špecializujúca sa na predaj a servis hardwaru a softwaru v priebehu posledných 4 rokov. Nekupoval som ich niekde z výkladu v komerčnej predajni elektroniky. Taktiež boli dodané s nainštalovaným OS Home veria, čo mi nebolo ani vysvetlené ani doteraz som to nejako nepociťoval až keď nastal problem so zabezpečením dát.

2, dáta chcem zabezpečiť len na 1 PC na samostatnom pracovisku. Dáta budú zabezpečené len pre 1 užívateľa. Tento PC nebude pripojený na internet, nebude vo firemnej sieti, bude len komunikovať so svojou tlačiarňou a plotrom. Bude to počítač len na určitú grafickú činnosť. USB ovladač odinštalovať nemôžeme, je tam pripojená tlačiareň a ploter.
Riešenie typu " zablokovať prenos údajov " musíme riešiť tak, že zablokovať len užívateľovi. Ak si sadnem za tento PC ja a prihlásim sa ako administrátor, môžem vykonávať všetky operácie ako na nezabezpečenom PC.

3, Riešenie typu: žalovať na súde za krádež údajov....

Ten kto sa dostane k týmto grafickým šablónam podtatne zrýchli a uľahčí svoju prácu v oblasti vektorovej grafiky a a animácií. Na výslednom produkte nebude vidno že bol vytvorený pomocou týchto šablón. Len výrobca bude rád že vyrobil niečo o 70% rýchlejšie ako predtým. Nepôjde sa nikde chváliť ako a ak sa tým živí, určite tie veci ďalej nepredá. Dokázať že jeho produkty boli vyrobené takouto technológiou bude nemožné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny