Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečenie mojich prác proti odcudzeniu z PC

1. ja som mal na mysli specializovanu firmu na bezpecnost PC a nie nejakeho predajcu laika ktory vie akurat parametre z marketingoveho letaku.

2. ale mozes napr. odstranit ovladac usbstor, to je ovladac pre USB storage (diskove ulozisko). Ostatne USB zariadenia (tlaciaren a plotter) by mali normalne fungovat ptz pouzivaju iny ovladac. Dokonca tusim (neviem naisto) ze user konto vobec nedovoluje instalovat zariadenia takze ak tam strci USB stick tak by mu vobec nemal fungovat. Mozes si to skusit vytvor tam ucet s pravami user (v ovl.panely - sprava uzivatelov) a prihlas sa do toho konta a strc tam nejaky USB stick ktory si este nestrkal do toho PC pod adminom. Prip. pouzi hladanie (slovo usbstor) uz to tu raz bolo tusim diskutovane o tom a o user ucte.

Ostatne veci ktore pises (ze to nebude pripojene na internet) su OK tak potom nemusis zabezpecovat siet proste LAN pre usera uplne zakazes. Stejne tak bluetooth. Resp. ak tam bluetooth adapter vobec neni tak to je jedno ptz ak user konto nemoze instalovat nove zaraidenia tak nemusis nic zabezpecovat.

Ale stale si to moze napalit, to je dost tazko zabranit ptz moze pouzit nejaky portable program prip. ak tam je CD mechanika tak moze nabootovat iny OS, ja by som asi do takeho PC preistotu vobec nedal ziadnu mechaniku a do BIOSu by som dal heslo a nastavil natvrdo boot len z HDD a z nicoho ineho.

Stale ale nezabranis tomu aby ten PC otvoril a vybral disk a skopiroval vsetko mimo PC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny