Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečenie mojich prác proti odcudzeniu z PC

Ja by som siel na to inak.
Ako cenne su tie data, ktore si chces zabezpecit? To co pozadujes je uz ozaj highend, pomaly na urovni zabezpecenia vojenskych pc alebo pc v NBU (kde nic take nemaju, bol som tam;o)).
Vsetko sa da spravit, otazkou je cena. Tu neznamu firmu nebudeme podcenovat (aj ked davat Home verzie do firmy...ehm), dajme tomu, ze to zvladnu. Kolko ta to asi bude stat? Podla mna dost.
Druha strana je tvoj pracovnik. Predpokladam, ze sa jedna o bezneho usera. Co vie bezny user robit s pc? Maximalne klikat ako cvicena opica.
Cize jednoduche riesenie, staci zakazat pristup k externym zariadeniam, instalaciu novych, bezpecnostnu politiku na urovni file systemu by som neriesil, dam mu prava len na citanie a skopirovanie je uz znemoznene tym, ze nemoze pridat novy hw (usb kluc, disk) a ina moznost ako dostat data von z pc nie je (pc nie je nikde pripojene).
Cize vlastne je to cele jednoduche, jedine s cim som si neni isty co vsetko povoluju Home verzie, ale ak to nepojde normalne malo by to ist aspon v nudzovom rezime cez konto Administrator a navyse mam tiez ten pocit, ze Win7 uz v Home verzii nepovoluje instalaciu noveho hw (vlozenie usb kluca a jeho nacitanie) user kontam, pretoze takto sme to riesili uz u XPeciek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny