Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zabezpečenie mojich prác proti odcudzeniu z PC

Dobrý deň, prosím o radu od odborníka na PC.
V počítači mám Windows 7 Home, chcel by som zabezpečiť počítač proti odcudzeniu údajov, nakoľko sa jedná o moje grafické práce v programe COREL ktoré používam pri svojej práci a dali mi riadne zabrať kým som ich vytvoril. Obávam sa aby ich iná osoba neskopírovala a mohla by ich speňažiť (u konkurencie). Ide o to že ja som administrátor PC. Na tomto PC bude pracovať ešte jeden zamestnanec, ktorý tieto moje grafické práce bude používať pri výrobe rôznych banerov a reklám. Chcel by som aby mohol robiť len tieto úkony: Kopírovať a ukladať súbory len na pevný disk v PC, tlačiť súbory na tlačiarni, odoslať grafiku na rezací ploter, načítať súbory z USB kľúča, karty, DVD,CD.
Nemôže robiť tieto veci: kopírovať súbory mimo PC ( na CD,DVD, pam.kartu...), odosielať cez blue tooth, odosielať a prijímať maily, vôbec by sa nemal pripojiť na internet ani prostredníctvom svojho mobilu. Zato keď sa prihlásim ja, budem môcť vykonávať všetky operácie. Je to možné nastaviť priamo v operačnom systéme a ako? Ďakujem vopred.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když to tady tak pročítám, tak máš v podstatě problém lehce řešitelný. Vyhoď toho nespolehlivého zam…
Honza H. 21.03.2011 11:01
Honza H.
Pokud bude HDD zašifrovaný, tak si ho zkopčit můžeš, ale data nepřečteš a stejně ostrouháš mrkvičku…
MaSo 21.03.2011 11:40
MaSo
Ale sám tady prezentoval, že to nechce šifrovat kvuli přístupu k datům i od toho potencionálního zlo… poslední
Honza H. 21.03.2011 11:57
Honza H.

Když to tady tak pročítám, tak máš v podstatě problém lehce řešitelný. Vyhoď toho nespolehlivého zaměstnance a nahraď ho někým spolehlivým. Nebudeš muset vydávat další finance na zabezpečení a bůhvíco ještě a budeš v klidu spát. Nového grafika určitě seženeš a zaučení nebude trvat delší dobu než měsíc. Řešíš zabezpečení a oprávnění, ale jakej problém je v tom vzít na víkend HDD fyzicky domů a skopčit ho?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru