Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno game port - modra smrt

Ty DirectX urcite nemam posledni, tak je tam zkusim hodit.

HW ovladace - udelal jsem, ja odinstaloval co se dalo a pak zacal ovladacem chipsetu a vyzkousel ten joystick, ale zmena zadna, treba tam mam Asus Enhanced driver na GK, ale ten jsem nahodil az jako posledni po joysticku, kdyz uz jsem vedel, ze ten ovladac to nezpusobuje - byl odinstalovany a delalo to stejne.

Pridat)odebrat programy jsem projel, mel jsem treba nainstalovany antivirak, tak jsem ho dal pryc, ale zadna zmena, net framework jsem taky zaktualizoval.

Akorat formatovat disk a novou instalaci delat nebudu, jinak to bez game portu chodi pekne, az tak moc ten joystick nepotrebuju, jen se spis snazim prijit na to, kde by mohl byt problem.

---

Zvukova karta je Zoltrix (Nightlight) nebo tak nejak. Kazdopadne oni se s vlastnim driverem (jedinym ]:)) nestvali a je na jejich strankach uplne stejna instalacka jako u C-Media. Kazdopadne jsem ji zkousel, je to myslim ta verze 030, novejsi jsem pak zkousel primo z webu C-Media a jednu aktualizaci mi nabidnul primo Microsoft z windows update. To jsem vyzkousel take.

Kazdopadne myslim, ze ovladac zvukovky za to nemuze, neco nechce ten game port stravit, proto se taky vubec nenainstaluje druhy game port, ktery je na onboard zvukovce a dela to, ze tam neni.

---

Jeste teda, kdyz uz jsem do toho tak zabrednul, tak proc mam dve zvukove karty. Puvodne jsem mel zakladni desku bez onboard zvuku, ale odesla a koupil jsem pres aukro jinou desku, ale uplne holou ani propojku game port na desce - joystick nemam. Tak jsem do PC dal tu starou externi zvukovku, kde mi chodi (WinXP CZ) a chodil (WinXP EN) ten game port. Jinak zvuk jedu pres tu onboard, ma to lepsi zvuk. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny