Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak resit automaticke vypinani pocitacu ve firme kvuli uspore elektriny

To je ale problem daneho programu/hry ze neoznami Windowsom ze sa nema uspavat. Bezne to robia napr. prehravace filmov, ktore uspanie nedovolia. Je to relativne trivialna vec, len to by musel programator aplikacie aj trochu mysliet.

Ja neviem co za programy tam pouzivaju zamestnanci u Mrak-a, a ci to tie programy nevedia osefovat aby sa to neuspalo, jaku chce radu ked je to tajne ze co za program chce nechat bezat, jak u partizanov.

Vseobecne idealne riesenie je
email To: skupina_vsetco
Subject: kto vecer nevypne pocitac nedostane premie
alebo 20% z platu dole
S pozdravom,
sef ktory chce setrit :-)

Druha moznost je namiesto nejakych kraksni s celeronmi co furt bezia na 100W nakupit PC ktore v klude nezeru vela, dnes je mozne kupit PC ktore vklude zeru pod 10W (speedstepping + najnovsie 45nm a menej technologie). A ze je povoleny speedstep treba aj skontrolovat vo Windows v ovl.panely - energia (u XP profil prenosny pocitac, u Visty+7 profil VYVAZENY)

A nastavit automaticke vypinanie monitora. Vo Windows. Vypnutim monitora usetris aspon 30-50W. To je v kombinacii so speedstep a slusnymi setrnymi komponentami (napr. integrovana grafika a CPU so speedtsep alebo cool&quiet) idealne riesenie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny