Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer nebo HP?

Jednoznačně HP!

Booky od HP jsem asi nejlepší kompromis cena/výkon. Sám mám již třetího hápéčko a naprostá spokojenost. Pravda, pavilion se trochu přehříval, ale po vyčištění (vysátí, vyfoukání) byl v poho. Nutnost používat podložky (příp. chladící podložky) je dneska běžná u všech booků. Do postele stačí kniha (atlas apod.), na hry booka nepoužívám.

Po dlouhém výběru který jsem řešil i zde a tímto zdravím VN :), jsem nakonec vybral HP Probook 4520s

Mám ho cca 2 měsíce a naprostá spokojenost, vše šlape jak má, je to rychle, svižné, konstrukčně pevné (panty nevypadají pevně, ale zdá se,že vydrží dost), z matnýho displeje jsem trochu zklamán, protože i venku na slunci toho moc nevidím, ale oproti lesklým je to určitě lepší. A čtečka prstů je pro mě geniální fičura, dokonce to má i detekci tváře :D ale to nevyužívám. Na tvé potřeby by jistě postačil levnější, ale myslím že investice do HP a přikoupení záruky ti zajistí kvalitního booka na několik let i po HW stránce. více v odkazu na můj dotaz :)

Jinak volba Lenova není imho též vůbec špatná.

Acer NEBRAT, nízká kvalita, děsný zpracování, statisticky mám dojem že booky Acer, se v poradně nejvíce vyskytují s HW problémem. Nezakládám flame, a je mi jedno jestli má někdo skvělýho acera, ale já bych do něj nešel ani zadarmo, styděl bych se za něj.

Odkaz na můj dotaz: http://pc.poradna.net/q/view/608041-dalsi-vyber-no tebooka

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny