Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr Externího HDD - vyplatí se k používání ?? Děkuji moc za rady.

Na cokoli mimo počítač bych jako bootovací zařízení nespoléhal. Co se týká instalace programů, tak kamarád z toho v nouzi s notebookem pouštěl nainstalované hry a programy. Není s tím problém- při přenosu dat je výrazně pomalejší (USB 2.0 kolem 35MB/s u 3,5", malé 2,5" disky tak 20MB/s), ale načte se taky a ve chvíli kdy už se načte podá stejný výsledek.

Jinak WD disky jsou podle mého to nejlepší na trhu a 10 let nemám až na výjimky nic jiného, ale koupil jsem si 1,5TB verzi toho co tu ukazuješ a příliš ho nedoporučuju. Při cca 10 minutách neaktivity (žádné přenosy dat) zaparkuje hlavičky a uspí se. To zapínání je potom občas o nervy. Cca 10 vteřin rychle bliká jako že bude startovat, pak začne, celkem rychle naběhne a až po dalších asi 10 vteřinách je přístupný. Řeším to tak, že na něm mám zálohy a méně užívaná data (fotky, filmy)- kdy mi nevadí počkat si. Nainstalovat si tam program a čekat 30 vteřin než se vůbec začne spouštět je hrozné.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny