Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr Externího HDD - vyplatí se k používání ?? Děkuji moc za rady.

Zdravím, mám v pc HDD o velikosti pouhých 160gb (před 6ti lety to byla věc :p, když jsem pc kupoval) ted' už to ale samozdřejmně nestačí a na disku mám 2GB volna.

Potřebuji koupit disk a napadl mě externí z důvodu možnosti použití jako flashdisku, přenosu filmu k dvd atd atd.. Dá se externí HDD používat jako normální systemový disk ? .. pokud ho připojím k pc dá se na něj přímo instalovat věci a spouštět z nej hry atd ? .. Nikdy jsem ani externí hdd neměl v ruce, takže netuším co a jak se má... Jáká je rychlost disků je to stejná jako normálních ? (čtení,zápis)

Jaký by jste eventualně doporučili ? Rád bych vel. 1TB (1000Gb) zaujal mne tento http://www.alza.cz/western-digital-my-book-essenti al-1000gb-d191947.htm#foto .. Chci se zeptat k čemu je u toho harddisku to sít'ové připojení ( zasuvka do elektřiny k čemu slouží .. (bez toho disk nefunguje?) .. Moc se v pc technice neorientuji, takže se v tom nijak nevyznám. Díky moc za vyčerpávající odpovědi. Omlouvám se za takovéto dotazy, ale jsem v tom lajk. S přáním krásného večera Martin Š.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny