Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr LCD/PLAZMA Televize

Dobrý den,

Vybírám si TV, ale nemůžu se rozhodnout, proto bych prosil o odbornější rady.

Mám doma jednu TV (Plazma 107cmFULLHD) (rodiče) za cca 30k, ale to už je skoro 3 roky zpět, co se kupovala, takže to není nic převratnyho.. Nevím jestli je lepší vzít 82cm (32''), nebo 107cm (42'') Na tv bych se díval z dálky dejme tomu 2 - 4metry (jak kdy (od pc/z gauče atp) .. Nechci nějak převratně investovat, ale bral bych raději neco s FULLHD, příjmem kvalitního DVBT (budu používat právě digitalní vysilání), dále připojení USB (pro přehrávání .avi, mpeg4 filmů) a nejlépe nějaké velké rozlišení.

Jako hlavní kandidát bych považoval tuto >ve vel 32'' http://www.alza.cz/televize/32-lg-32le4500-led-d19 6299.htm#popis

A ve velikosti 42'' bych bral asi tuhle (dle mého soudu nějak extra se v tom nevyznám proto prosím o radu) > http://www.alza.cz/42-lg-42ld450-d162056.htm#popis

Co by jste doporučili ? pokud tyto televize vyjdou na stejno tak bych asi šel už raději do 42'' .. ale potřeboval bych slyšet názor, zda je to tv v této cenové relaci dobrá, či nikoliv popř. doporučit jinou okolo max 12k (pokud se do toho dá vlezt kdyžtak i více, pokud to bude stát za to) Díky moc všem za příspěvky rady postřehy atd.. dnes to chci objednat. Díky moc s pozdravem Petr.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny