Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Skoro prázdná flashka se připojuje celou minutu

Tak jsem zkusila
- oba USB porty (ve třetím mám stabilně mikropřijímač k myši tak ten ani nezkouším)
- obsah flashky zazálohovat na jinou a tuto problémovou přeformátovat (zase FAT32)

Hned po formátování jsem ji vysunula (vždy přes Odebrat hardware, nikdy to nedělám přímo vytažením) a jediná změna je v tom, že nyní se prázdná flashka připojuje asi 45s místo původních 62s. Což je mi taky na houby, že.
Je zajímavé že moje ostatní flashky Kingston typu viz obrázek, 512MB a 1GB, se chytají okamžitě, stejně jako tato (akorát 1GB):
http://www.alza.cz/verbatim-store-n-go-blue-2gb-d1 58946.htm

Že mám Přehrát automaticky... "odškrtnuto" znamená BEZ zatržítka, s fajfkou by bylo "zaškrtnuto" (to je můj češtinářský názor :-) ).

Já náhledy obrázků občas používám, naopak videa nemám naprosto žádná, tak do registru prozatím nepolezu. Btw, proč je v hodnotě DWORD zrovna "000000ff"?

Protože se mi tato loudavá flashka chytá všude jinde okamžitě, tak ji asi uložím k ledu a pořídím si jinou. Takové "dělo" jako v Tvém odkazu ale nepotřebuji, protože ukládám pouze několikakilobajtové soubory a občas 10x větší (svoje webové stránky).
Ale stejně mi vrtá hlavou, co se v té flashce mele, že se tak dlouho chytá a proč si s mým Sony Vaio 11.6" tak blbě rozumí :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny