Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s monitorom

pri nabiehaní win az po obraz VITAJTE mam cierny monitor SIEMEN NIXDORF 1702-nemam nan ovladac ale ten som nemal ani pred tym nez sa mi to stalo. Blbne mi to od vtedy ked som sa pokusal pripojit tv na pc. Moja graf. karta je ATI Radeon 9800. Dost mi to vadi kedze teraz sa do biosu dostanem jedine vtedy ked mam pripojeny tv. Uz som skusal fakt vsetko v nastaveniach ale nepomaha. Prosim skuste mi poradit

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podla toho ze pises ze v tej startovacej faze blikaju tie LED na monitore inac, by som povedal ze te…
MM.. 08.07.2006 13:30
MM..
Ano mam text aj fullscreen a odinst. a znovu nainst. ovladace som uz skusal este skuim tie najnovsie…
benefic 08.07.2006 14:43
benefic
A nebo: podívat se do Správce zařízení a zakázat tam ostatní monitory (nechat jen ten primární). poslední
Kurt 08.07.2006 14:49
Kurt

Podla toho ze pises ze v tej startovacej faze blikaju tie LED na monitore inac, by som povedal ze ten vystup je aktivny, ale videokarta dava snimkovu freq. ktoru monitor nevie zobrazit. Skontroluj si pod Win v nastaveniach aku obnovovaciu freq. mas nastavenu pre nizke rozlisenia, skus napr. otvorit konzolu (start-spustit-cmd) a Alt-Enter prepne na fullscreen. Vidis text vo fullscreen?
Skus aj odinstalit ovladace grafiky znova nainstalit (skus aj najnovsie ktore su na strankach vyrobcu tej videokarty), pozri aj ci tam nie je novsi VGA BIOS pre tu videokartu.

Ano mam text aj fullscreen a odinst. a znovu nainst. ovladace som uz skusal este skuim tie najnovsie. Ale zatial nic z toho co mi radili nepomaha. Jeden Pán z jednej predajne tvrdí ze by mohlo pomoct vytiahnut Gk a dat tam napr. nejaku G-force nainstalovat ju odinstalovat a opat tam dat moju. Mohlo by to pomoct?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru