Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ve Windows se po kliknutí na cokoliv stále spouští jen Media player - je pc zavirované ?

Dobrý den. Kamarád přinesl počítač, že mu na tom nejde nic sputit a ať klikne na cokoliv, pokaždé se spustí Media player. Nejde se dostat opravdu nikam, když jsem chtěl jít do nástroju pro správu a povypínat nějaké procesy, rovněž nelze a překvapilo mě, že tak nemohu ani v nouzovém režimu. Stejně tak když připojím USB flash disk, kam jsem si uložil antivirus a chtěl jsem ho spustit, nelze, pustí to Media player i v nouzovím režimu, na internet se rovněž nedá připojit a projet pc on-line antivirovým scanerem. Jeho dívčina někde stahovala písničky a asi nakoupila i virus. Na netu jsem o tom nic teď nenašel, věděl by někdo odkaz, kde se řeší podobný problém ? děkuji za nápovědu

Předmět Autor Datum
Nikdy jsem s tím nezkoušel odvirovat, ale pro proskenování počítače antivirem by mělo jít použít tře…
Zarniwúp 01.04.2011 14:54
Zarniwúp
Asi nejlépe disk ven a připojit v jiném PC a tam odvirovat.
M-Pol 01.04.2011 14:54
M-Pol
Ok děkuji za nápovědu, proštuduji to uvidím, co se dá dělat, v nejhorším se to prostě přeinstaluje.…
Tuky 01.04.2011 15:02
Tuky
Dá se použít i http://www.zdarma.org/1781-kaspersky-rescue-disk-z achranny-disk-na-usb-nebo-cd-od-zn… poslední
nononot 02.04.2011 13:32
nononot

Ok děkuji za nápovědu, proštuduji to uvidím, co se dá dělat, v nejhorším se to prostě přeinstaluje. Mě překvapilo, co to je za zákeřnej vir, že ani v nouzovym režimu se pc vlastně nedá ovládat, protože jak jsem psal, na cokoliv se klikne, spustí to Media Centrum.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru